BIS BEURS 2021
 1. HAL 1 STAND 1657

  Wij streven naar perfectie, hierdoor hebben we bewust gekozen om enkel kunststof ramen en deuren te produceren met eigen plaatsing, dit sinds 1979. Onze profielen beantwoorden aan de beste kwaliteit, isolatie en sterktes, een schuifraam met hoogte van 2,80m is voor ons geen probleem. Heb je interesse, kom ons bezoeken op de BIS beurs in de Expo hallen te Gent in hal 1 stand 1657, dit van zaterdag 2 oktober t.e.m. zondag 10 oktober 2021.

 2. Openingsuren
  Week: 13u > 18u30
  Weekend: 10u > 18u30
  Vrijdag 8 oktober: 13u > 23u
 3. Locatie
  Flanders Expo, Maaltekouter 1, 9051 Gent
 4. Tickets

  Online ticket: €6 opgelet tickets aan de kassa kopen in niet langer mogelijk
  Vooraf registreren is verplicht! Covid Safe Ticket is nodig om toegang tot de beurs te verkrijgen!

  Klik op onderstaande afbeelding voor gratis tickets.

  BIS 2021 gratis tickets
Ontdek één van onze laatste realisaties.
Een sterk team: GENEO en RAU‑FIPRO X

Met RAU-FIPRO bracht REHAU in 2008 een revolutie teweeg in de ramensector. Voor het eerst werd het principe van vezelversterkte composietmaterialen – tot dan vooral bekend uit de racesport of vliegtuigbouw – ook bij ramen toegepast om de beste eigenschappen van kunststof en glasvezel te combineren tot een nieuw materiaal.

Het is tijd om verder te schrijven aan het succesverhaal van RAU-FIPRO…

RAU‑FIPRO X

Met ruim 50 % meer glasvezel in het vleugelprofiel, is RAU‑FIPRO X het kwaliteits­materiaal bij uitstek voor een brede waaier aan mogelijkheden, dat de bekende voordelen van RAU‑FIPRO nog uitbreidt met de X‑factor:

 1. X-tra grote elementen
  Meer licht, meer ontwerpvrijheid, meer welzijn
 2. X-tra hoge energie-efficiëntie
  Uitstekende warmte-isolatie en voordelig
 3. X-tra veelzijdige mogelijkheden
  Maximale ontwerpvrijheid, veiligheid en maximaal comfort

Beste licht- en zichtomstandigheden RAU‑FIPRO X legt dankzij ruim 50 % meer glasvezels in de raamvleugels de basis voor ongekende raamafmetingen. Zo zijn zelfs plafondhoge raamelementen tot 2,80 m mogelijk – helemaal zonder extra bovenlichten.

Dit resulteert in nog meer natuurlijk licht en meer architecturale vrijheid voor een unieke woonbeleving. Buitengewoon slanke profielen maken de raamoppervlakken nog groter.


Download de brochure

Bis beurs 2018
hal 1 stand 1560

Kom ons bezoeken op de BIS beurs in de Expo hallen te Gent in hal 1 stand 1560 bij themazone schrijnwerk, dit van zaterdag 6 oktober t.e.m. zondag 14 oktober 2018.

Hier vind je alle verder nodige informatie.

Wij hebben nog enkele gratis toegangskaarten, graag een mailtje als je er wenst. zolang de voorraad strekt

Gryp BIS 2018
Gryp BIS 2018
Gryp BIS 2018

Gryp BIS 2018

Gryp BIS 2018
Woodec kleuren
Een houten look & feel bij kunststof ramen en deuren

Ramen en deuren geven een gebouw een unieke uitstraling en bepalen hoe je gevel eruit ziet. Daarom stellen wij op de BIS beurs 3 nieuwe houtkleuren van profielleverancier REHAU tentoon voor kunststof ramen en deuren. Door het matte oppervlak van de KALEIDO WOODEC kleuren, lijken de ramen en deuren niet enkel op hout, maar voelen ze ook aan als echt hout. Zo wordt het moeilijk om een kunststof raam te onderscheiden van een houten raam. Bovendien profiteer je zo van een bijzonder lage onderhoudsinspanning.

Er zijn drie moderne afwerkingen verkrijgbaar: Turner Oak malt, Sheffield Oak concrete en Sheffield Oak alpine.

Woodec Oak Alpine
Woodec Oak Concrete
Woodec Oak Malt
Fensterbau 2018

Dit jaar waren wij ook terug op Fensterbau 2018, dit om de nieuwigheden en toekomstvisies van onze leveranciers te zien.

Ook dit om niet stil te staan in wat de toekomst en verbeteringen er zijn van de producten. Dit jaar hebben we van onze profielleverancier vooral gekeken naar de vernieuwing van de GENEO – Rau - Fipro, deze is verbeterd om zo nog grotere raamoppervlaktes aan te kunnen, zonder wel is waar staalversterking.

GENEO Rau - Fipro X zullen we pas begin 2019 kunnen bestellen.

Daarnaast hebben we ook 3 nieuwe houtlook en feel kleuren erbij, die zal dit najaar gelanceerd worden.

Fensterbau 2018
Fensterbau 2018
Fensterbau 2018
Fensterbau 2018
Schrijnwerk Awards 2017

We hebben ons ingeschreven voor de Schrijnwerk Awards 2017 in de categorie PVC met een bijzondere nieuwbouw project te Appelterre.

Met dit project zijn we genomineerd voor de Schrijnwerk Award 2017.

Het bijzondere aan dit project was de er geen enkel koude brug was en volledig luchtdicht is afgewerkt. Hier hebben we uitstekende scores behaald voor een passieve woning.

23 november 2017 was de uitreiking met een galadiner in de hippodroom te Waregem, waar we spijtig genoeg niet hebben gewonnen.

Wij zijn heel trots op onze nominatie!

Buitenschrijnwerk woning Appelterre

Filip Gryp verzorgde het buitenschrijnwerk in pvc van een woning te Appelterre. Hij maakte daarbij gebruik van het profiel Rehau Geneo MD Plus Thermomodules (Uf-waarde 0,79 W/m²K). Deze profielen zijn glasvezelversterkt, waardoor enkel in het schuifraam nog een staalprofiel toegepast moest worden. Het bijzondere van het project zit echter in de volledig koudebrugvrije en luchtdichte afwerking van het buitenschrijnwerk. Deze is tot in de puntjes verzorgd, wat ook resulteerde in een uitzonderlijke V50-waarde van 0,36 m³/(m²h), en dat met een eis V50 kleiner of gelijk aan 12 m³/(m²h)!

RAU-FIPRO-X
Bis beurs 2017

Kom ons bezoeken op de BIS beurs in de Expo hallen te Gent in hal 1 stand 1560 bij themazone schrijnwerk, dit van 7 oktober t.e.m. 15 oktober 2017.

Hier vind je alle verder nodige informatie.

Wij hebben nog enkele gratis toegangskaarten, graag een mailtje als je er wenst.zolang de voorraad strekt (vervallen)

Gryp bis 2017
BIS 2018
Gryp vrachtwagen
Gryp vrachtwagen
Gryp vrachtwagen
Gryp vrachtwagen